Mai multi oameni apeleaza la internet pentru divertisment, si da, asta include filme, emisiuni TV si videoclipuri. Urmatoarele site-uri sunt cele mai bune pentru a gasi tot felul de multimedia de inalta calitate, de la documentare la emisiuni clasice de televiziune la filme de actiune facute doar pentru popcorn.

Acestea sunt resurse gratuite pe care oricine le poate utiliza; tot ce aveti nevoie este o conexiune la Internet.

Surf The Channel: Surf The Channel este o sursa excelenta pentru sute de show-uri diferite intr-o gama larga de categorii. Este un motor de cautare video, astfel incat sa il puteti folosi pentru a gasi filme, emisiuni TV, videoclipuri, scurt-metraje si animatie – toate in acelasi loc.

IMDB: IMDB, cunoscut si sub numele de Internet Movie Database, a adaugat filme lungi si emisiuni TV gratuite pe site-ul sau deja larg si informativ. De asemenea, puteti utiliza IMDB pentru a cauta informatii despre orice actor: filme viitoare, proiecte curente, imagini si trailere de filme.

Google Video: Filmele gratuite de lung metraj de pe Google Video pot fi gasite navigand la optiunea Cautare avansata si comutand meniul derulant „Durata” la „mai mult de douazeci de minute”. Puteti gasi destul de multe filme gratuite aici.

PublicDomainTorrents: Public Domain Torrents este o mina de aur a filmelor clasice gratuite. Acestea sunt toate filmele care sunt in domeniul public, gratuite pentru descarcare.

Metacafe: o colectie eclectica de videoclipuri; orice, de la homemade la desene animate si multe altele. Metacafe ofera mai multe canale multimedia: filme, jocuri, muzica, televiziune, sport si multe altele.

DailyMotion: DailyMotion este un site cuantificat de comunitate, cu milioane de spectatori care viziteaza in fiecare luna pentru a partaja, incarca si viziona videoclipuri. Trailere de film, videoclipuri, sporturi extreme si videoclipuri tehnologice pot fi gasite aici.

StupidVideos: StupidVideos este dedicat gasirii celor mai bune videoclipuri virale de pe internet; asta include in principal videoclipuri de sport extrem, comedie, animale, reclame amuzante, parodii si multe altele. Toate videoclipurile sunt trimise de utilizatori sau de personalul StupidVideos.