Organizarea lucrurilor: una dintre principalele probleme interne ale oricarei familii care traieste intr-un apartament mic. Paturi, perne si paturi, blanuri si alte articole de sezon ocupa o multime de spatiu. Dar nu cu mult timp in urma, a fost inventat un mod minunat de a rezolva aceasta problema: saci vidat haine. Sa invatam mai multe despre ei.

De ce avem nevoie de saci vidat haine?

Pe langa economisirea spatiului, acest dispozitiv unic protejeaza lucrurile de:

– praf si murdarie;
– umiditate si mucegai;
– insecte (molii, acarienii);
– mirosuri neplacute ciudate;
– pete

De asemenea, este un mod convenabil sa ii folositi pentru a transporta lucrurile in timpul calatoriei, deoarece volumul de lucruri din pachetul de vid este redus la 75%!

Cum sa folositi saci vidat haine?

Pentru a plasa corect lucrurile intr-un sac vidat, trebuie sa faceti urmatoarele.

  • Pregatiti lucrurile (acestea trebuie sa fie curate si uscate).
  • Impachetati-le cu grija intr-un sac, umplandu-l mai putin de jumatate. De asemenea, nu permiteti imbracamintei sa ajunga la linia de comanda.
  • Puteti fixa sacul cu ajutorul unei benzi, trecand un clip de blocare pe ambele parti.
  • Deschideti supapa astfel incat intre ea si imbracaminte sa se formeze un gol. Conectati furtunul aspiratorului la supapa si curatati aerul din sac. Apoi, rotiti imediat supapa. Dupa aceasta, puteti amplasa sacul unde va fi depozitat (intr-un dulap sau intr-o incapere de depozitare, sau chiar in garaj).
  • In acesti saci vidat haine puteti stoca lucrurile in pozitie verticala.

Cititi instructiunile de utilizare inainte de a utiliza acesti saci vidat haine. De exemplu, ar trebui sa stiti ca depozitarea produselor din piele are trebui evitata, altfel, ele se deterioreaza.