Ati fost vreodata jenate de unghiile fragile, crapate sau decojite? Ati incercat in mod repetat sa va lasati unghiile sa creasca si orice incercare s-a incheiat cu esec? Nici macar lacurile de unghii nu protejeaza impotriva acestor neajunsuri! V-ati gandit la unghii cu gel sau unghii cu oja semipermanenta?

Gelurile de unghii sunt, intr-o anumita masura, unghii false. Un gel se aplica direct pe unghiile naturale. Gelul este modelat apoi de tehnicianul de unghii si apoi este catalizat (setat sa se intareasca) sub o lampa UV. Odata intarite, unghiile cu gel formeaza o coaja de protectie adevarata pe unghiile naturale.

Oja semipermanenta 3 in 1 canni, pe de o parte, este situata la jumatatea distantei dintre unghiile cu gel si lacul clasic. Are consistenta unui lac de unghii si se aplica cu aceeasi simplitate, in patru straturi: baza, doua straturi de lac si strat de acoperire. Cu toate acestea, fiecare strat trebuie sa se intareasca sub lampa UV inainte de a trece la urmatorul. Cand sunt finalizate, unghiile sunt lacuite pana la o culoare uniforma, solida si foarte stralucitoare.

Durata unghiilor cu gel si oja semipermanenta 3 in 1 canni

Unghiile cu gel si oja semi-permanenta, sunt supuse regenerarii unghiilor: dupa doua saptamani in medie, cel mult trei, unghia naturala apare la baza. In teorie, prin urmare, ambele au o durata de viata similara. In realitate, oja semipermanenta 3 in 1 canni dureaza aproximativ 2 chiar 3 saptamani in functie de ritmul de crestere al unghiei. Gelul de unghii, pe de alta parte, nu arata aproape nicio schimbare, deoarece cochilia protectoare este solida. Singura diferenta notabila este dovada noii cresteri la baza unghiilor.

O alta diferenta este atunci cand unghia naturala devine prea vizibila, oja semipermanenta 3 in 1 canni ofera o singura solutie; indepartarea ei. Apoi este posibil sa se efectueze o noua cerere, cu conditia sa nu depaseasca trei cereri succesive. Gelurile de unghii, la randul lor, pot ramane pe pozitie. O vizita la tehnicianul dvs. de unghii este tot ce aveti nevoie pentru a umple baza unghiei, la fiecare trei saptamani, in medie. In acest caz, unghiile cu gel pot ramane pe unghie timp de cateva luni la rand!