Datorita tuturor emisiunilor de televiziune si filmelor pe care le putem vedea pe Netflix, avem la dispozitie atat de multe optiuni atunci cand ne intoarcem acasa de la lucru si vrem sa vedem ceva cu adevarat grozav pentru a ne relaxa.

Printre genurile populare pe care ne place sa le vizionam pe Netflix, cele Horror se evidentiaza. Serviciul de streaming ofera cateva filme cu adevarat Horror care va vor oferi un adevarat suspans. Majoritatea oamenilor merg pe filmele cunoscute, insa multe dintre cele mai putin cunoscute sunt cele mai infricosatoare si mai bune dintre toate.

Iata cele 10 filme de groaza mai putin cunoscute!

1. Hush

Directorul lui Oculus a decis sa filmeze un concept simplu: o casa indepartata cu un surdo-mut care incepe sa fie urmarit de un nebun. Simplu si eficient.

2. Dark Skies

Acest film interesant a fost oarecum neobservat de o lunga perioada de timp. Dintr-o data, o familie incepe sa fie „vizitata” de fiinte dintr-o alta lume. Acest film imi aminteste de filmele de groaza ale anilor ’90.

3. As Above, So Below

Unii oameni s-ar putea sa nu fie foarte atrasi de subgenul „mockumentarelor”, datorita agitatiei infamate pe care aceste filme o au aproape intotdeauna. Acest film merita cu siguranta vazut, desi reuseste sa atraga atentia si chiar sa genereze o stare de durere si claustrofobie rar realizata. Super infiorator!

4. The Babadook

Va recomandam suspansul pur. Acest thriller psihologic va va da cosmaruri. Daca cautati ceva cu adevarat inspaimantator, trebuie sa vedeti acest film.

5. Under the Shadow

Uneori suntem atat de scufundati in filmele de groaza de la Hollywood ,incat omitem genul din alte tari, ceea ce reprezinta o greseala grava. Acesta este cazul acestui film din Marea Britanie care prezinta in principal protagonisti si participanti de origine iraniana. Ce aduce razboiul, pe langa distrugere si moarte? Trebuie sa aflati!

6. It Follows

Acest film de groaza indie este despre un „blestem” care poate fi transmis de la persoana la persoana, prin sex. Este un thriller psihologic, si chiar daca nu sunteti un fan al filmelor indie, acesta sigur va va speria.

>

7. Shrew’s Nest

Cinematografia spaniola a aratat ca poate genera, de asemenea, filme de groaza bune datorita unui val de gen, de la inceputul secolului XXI. Ea poate continua sa faca acest lucru, asa cum este cazul acestor doi frati, un vecin si o poveste atat de intunecata, incat nu veti mai putea sa va uitati!

8. The Innocents

Filmul argentinian arata cat de bine poate stapani genul de groaza cu acest film. El combina o poveste de groaza intr-un film care este sigur inspaimantator.

9. The Green Inferno

Ne-am indepartat de toate subgenurile pe care le-am vazut si am intrat in horror-ul pur, ca in ceea ce vedem in Holocaustul Cannibal si Canibal Ferox. Povestea este simpla: un grup de tineri ecologisti cade in mijlocul junglei unde, din nefericire, traieste un trib canibal. Acest film a fost atat de suparator, incat este interzis de foarte mult timp in mai multe tari.

10. The Quiet Ones

Multi nu cred ca acest film s-a bazat pe evenimente adevarate, dar este adevarat. Un grup de tineri condus de un om de stiinta universitar, au investigat fenomenele paranormale pentru o vreme. Ce au gasit? Va trebui sa urmariti pentru a afla.