Zvonul unui film despre Leonardo Da Vinci, interpretat de Leonardo DiCaprio, pare sa se confirme. De data aceasta, avem un nume pentru pozitia de scenarist: John Logan. Daca nu va amintiti de lucrarea sa anterioara, el este creatorul „Penny Dreadful”, o serie foarte populara si, de asemenea, un scenarist al ultimului film „James Bond”.

Filmul va fi o adaptare a biografiei scrisa de Walter Isaacson cu aventurile artistului si inventatorului. Stim cu totii ca multe lucruri au avut loc in timpul vietii sale si a fost o minte creativa impresionanta, deci cu siguranta exista o multime de materiale pentru a scrie un scenariu.

Stiai povestea ce ii leaga pe cei doi Leonard?

Dupa cum se spune, mama lui Leonardo DiCaprio admira o pictura a artistului in Italia cand copilul sau a lovit in burta. Atunci, a decis sa-i dea acest nume, in onoarea celui mai faimos pictor din toate timpurile. Este doar o mica curiozitate, dar oricum interesanta.

Un alt fapt interesant este ca DiCaprio si John Logan au lucrat deja impreuna, in „The Aviator”. Filmul va fi produs de compania proprie a lui DiCaprio, Appian Way Productions, deci nu exista nici o indoiala ca va fi un proiect care merita toata atentia noastra.