Un set condimente de sticla este inert, igienic, nu interfereaza cu aroma alimentelor si bauturilor, garantand astfel calitatea originala a continutului sau.

Sticla este neutra in raport cu produsul pe care il imbraca, nu mentine nicio interactiune chimica cu continutul sau si poate stoca orice produs pe toata durata de viata utila. Nu permite transferul de oxigen sau dioxid de carbon, prin urmare, nu modifica culoarea sau aroma continutului unui set condimente. Inertia sticlei permite, de asemenea, ca produsele ambalate in acest material sa aiba perioade de valabilitate superioare altor materiale, de pana la doua ori mai mari.

Acelasi lucru se intampla atunci cand este aruncat, recipientul de sticla rezista agresiunii substantelor si nu se degradeaza in mediu.

De ce sa alegem un set condimente din sticla

Un set condimente de sticla poate fi produs cu o mare varietate de forme de inchidere, in functie de continutul ambalajului si de tipul de utilizare. Printre acestea se numara capacul din lemn, capacul din plastic, capacul din metal, capacul cu picurator, coroana si gheara metalica. Datorita acestui lucru si celorlalte calitati, acesta permite inovatii care garanteaza toate avantajele pentru consumator.

Avantaje ale unui set condimente

Un set condimente din sticla, in general, ofera avantajele comoditatii consumatorului, cum ar fi manipularea simpla, indepartarea usoara a produselor, prezentarea placuta, produsele cu o calitate identificabila, sistemele de inchidere cu protectie. In plus, acestea sunt disponibile in diverse dimensiuni, pentru consum individual sau familial. Prezentarea produsului in sticla aduce satisfactie si placere. Pe langa asigurarea igienei si puritatii produselor, frumusetea recipientului de sticla ofera o eleganta mesei si inspira apetitul.

Intrucat un set condimente din sticla este considerat de catre consumatori ca un ambalaj mai nobil, produsele ambalate in sticla prezinta o valoare adaugata mai mare. Si pot avea un pret final mai potrivit, atat in ​​ochii consumatorului, cat si al producatorului produsului.

Datorita posibilitatii reutilizarii de catre consumator, fie pentru depozitarea alimentelor, a bauturilor sau a obiectelor mici, un set condimente de sticla are deja o valoare suplimentara.