Daca doriti sa utilizati Legea Atractiei pentru a manifesta acea iubire autentica si durabila pe care ati visat-o intotdeauna, nu sunteti singuri. Alaturi de bani, o cariera de succes si o crestere generala a stimei de sine, dragostea este unul dintre cele mai comune obiective pentru oamenii care sunt atrasi de Legea Atractiei.

Exista anumiti pasi fizici pe care ii puteti face, care maximizeaza sansele dvs. de a atrage iubirea cat mai curand posibil.

Pasul 1. Creati o viziune a sufletului vostru pereche
La fel cum ati vizualiza, de exemplu, sa aveti mai multi bani, puteti vizualiza un partener. Nu este nevoie sa fiti prea specifici (cum ar fi gandirea unei culori a parului, a stilului, a unei trupe muzicale preferate etc.).

De fapt, este mai bine sa nu acordati atat de multa atentie detaliilor mici, cum ar fi asta, sau sa aveti o lista lunga de caracteristici care arata mai mult ca o lista de cumparaturi si sa recunoastem, nimeni nu este perfect si nu incercati sa atrageti pe cineva care arata bine pe hartie, scopul este sa atrageti dragostea.

Deci, nu fiti prea pretentiosi si concentrati-va mai mult pe intrebari cum ar fi: Ce ati gasi atractiv in privinta lui? Cum ar fi sa fiti cu el? Ce ati face impreuna?

Pasul 2. Faceti o placa a viziunii
Dupa ce aveti o viziune clara in mintea dvs., va recomandam sa va imaginati fizic ceea ce cautati.

Daca ati citit deja o lectura despre Legea Atractiei, probabil ca sunteti deja familiarizati cu ideea de a crea placi de viziune – in esenta, acestea sunt colaje de imagini evocatoare care va amintesc de lucrurile pe care doriti sa le manifestati.

Deci, gasiti o placa sau un spatiu pe perete si folositi acest lucru pentru a afisa imagini (sau alte elemente) care va fac sa va simtiti din ce in ce mai siguri ca dragostea intra in viata voastra. Plasati acest colaj intr-un loc proeminent si asigurati-va ca va uitati la el de mai multe ori pe zi.

Pasul 3. Traiti ca si cand ati fi indragostiti
Va fi mai usor sa manifestati dragoste reala si durabila in viata voastra daca puteti gasi o cale de a incepe sa traiti ca si cum ati avea deja acea dragoste.

Incepeti intr-un mod simplu – de exemplu, ati putea cumpara o felicitare pe care sa spuna \”Aniversare fericita pentru cea/cel pe care il/o iubesc\”. In plus, incercati sa mentineti o atitudine proportionala cu a sti ca sunteti deja indragostiti. Zambiti, ascultati muzica si lasati toate cuplurile fericite sa va reaminteasca ceea ce credeti deja ca face parte din viata voastra.

Deci, ganditi-va foarte mult la locul si modul in care partenerul dvs. ar putea petrece timpul in casa dvs. si ajustati lucrurile pentru a se potrivi mai bine acelei persoane. S-ar putea sa cumparati un scaun nou, sa ajustati decorul sau sa cumparati lenjerie noua care pare mai potrivita pentru un cuplu decat pentru o singura persoana.

In timp ce asteptati sa vina dragostea la dvs., puteti dedica, de asemenea, o parte din casa dvs. pentru a va face vizualizari si alte exercitii.